YRITYSESITTELY

Betomik Oy on vuonna 2003 perustettu betonipumppaukseen erikoistunut yritys. Vuosien saatossa toimintamme on laajentunut käsittämään betonialan kokonaisurakointia, betonin kuljettamista, betonin myyntiä, valutöitä perustuksista pintalattioihin, raudoitustöitä, sekä muottitöitä, unohtamatta kuitenkaan toimintamme perustaa, joka muodostuu betonipumppauksesta.


Toimintamme on keskittynyt pääasiallisesti pääkaupunkiseudulle ja Turun alueelle, joissa hoidamme vuosisopimuskumppaniemme Ruduksen, Ruskon betonin ja Swerockin betonipumppaus- ja kuljetustarpeita. Suurempia kokonaisurakoita teemme koko Suomen alueella. Yksityis- ja yritysasiakkaitamme palvelemme Etelä-Suomen alueella.


Betomik Oy työllistää n. 70 henkilöä ja kalustomme muodostuu tällä hetkellä n. 50 yksiköstä. Pumppauskalustomme puomikoot ovat 20-metristä 67-metriin. Betomik Oy:n laatustandardien mukaisesti pyrimme pitämään kalustomme siistinä ja nykyaikaisena kyetäksemme pitämään luotettavuutemme ja palvelumme korkealla tasolla.


Jos kaipaat luotettavaa, sitoutunutta ja palvelualtista kumppania isoon tai pieneen projektiisi, olet oikean yrityksen sivuilla. Olemme kasvaneet viime vuosina voimakkaasti ja saavuttaneet markkinaosuutemme päättäväisellä sekä johdonmukaisella toiminnallamme. Tulemme olemaan jatkossakin yksi merkittävimmistä yrityksistä alalla ja panostamaan täysillä niihin asioihin joihin toimintamme perustuu


Hallituksen puheenjohtaja

Mikko Ikonen

Kumppaneitamme

Betomik numeroina

0
Koneita
0
Pumpatut kuutiot
50000
Valetut kuutiot
0
Raudoitetut kuutiot

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää